Bel ons nu: +32 11 900 600

Hoe kunnen wij u helpen?

De oplossingen die Mastronardi Software aan haar klanten biedt, hebben het internet als gemene deler.

Eerst de basis

Vaak start het digitale leven van een bedrijf met een communicatief hoogstaande website. Die kan later uitgebreid worden met een webshop en applicaties op maat.

Voor de zichtbaarheid van je boodschap, kan je op ons beroep doen om het complete social media verhaal uit te zetten.

Of je kan zelf je eerste e-marketing stappen zetten door het volgen van onze cursussen op het vlak social media. Vandaag is Twitter reeds beschikbaar. Binnenkort volgen Facebook, LinkedIn en Pinterest...

Ga nu naar de Sociale Media Cursussen

Mastronardi Software groeit met de klant mee

Zo kan u ook op ons beroep doen voor grotere maatwerk projecten, waarbij we samen met u één van uw bedrijfsprocessen volgens de regels van de kunst via het web uitbouwen. Deze full service application development nemen graag we van concept tot realisatie en onderhoud in handen.

Gestoeld op onze filosofie laten we dit vaak starten met een Business analyse en een uitgebreide Adviesronde. Zeker als er geen voorafgaand projectplan beschikbaar is.
Ook voor grotere bedrijven kunnen we via een abonnementsformule het complete social media verhaal uit te zetten. Of we kunnen, gestoeld op ons cursusmateriaal eventueel uw medewerkers opleiden tot sociale e-marketeers!

Repetitief werk elimineren, daar zijn we sterk in.

Voor één van onze klanten, Hellinx Printing, automatiseerden we het complete proces van de opvolging van de facturen. Daar komen geen handjes meer aan te pas. De facturen uit het facturatiesysteem en de betalingen van de bank worden in de boekhouding automatisch ingelezen en gematcht. Daar wordt door de software herkend wie een herinnering moet krijgen.

Wil je deze herinneringen toch via de klassieke post naar de klanten sturen? Ook daar hebben we de juiste oplossing voor! Via een digitale link met een postaal fulfilment bureau worden de brieven netjes afgedrukt en in de postzak gezet.

Zie ook andere projecten