Bel ons nu: +32 11 900 600

Een professionele website voor uw onderneming in Oost-Vlaanderen?

Professionele website laten maken

Een degelijke website moet geld opbrengen in plaats van geld kosten

Een professionele website laten maken draait om beter online zaken doen. Conversie
heeft bij ons webbureau prioriteit. Wij leveren dan ook een uniek eindresultaat dat
perfect bij uw bedrijfsstrategie en uw huisstijl past.

Daarnaast zorgen we er ook voor dat uw website 'responsive' is. Dat betekent dat uw
website zich zal aanpassen en altijd goed leesbaar zal zijn op alle soorten apparaten (mobiele telefoon, tablet, netbook, laptop, print, etc).

Wij werken met plezier samen met bedrijven uit België, Nederland en het buitenland.

Webdesign = Usability - Layout - Internet - CMS - Content - Media - Homepage

Verschillende stappen bij het maken van een website

Analyse

Om een zo goed mogelijke online ervaring te kunnen creëren, beginnen wij onze webdesign vertrekkende van een analyse van uw zaak, product, doelpubliek en verwachtingen. Ons webbureau geeft advies van een eenvoudige informatieve website tot een uitgebreide website met technische integraties.

Via een functioneel ontwerp en wireframe krijgt u een idee hoe het scherm er zal uitzien, waar het menu wordt geplaatst, welke kleuren er zullen worden gebruikt, welke functies beschikbaar zullen zijn, waar de bestelknop zal staan, enzovoort.

Grafisch ontwerp

Na analyse volgt een grafisch ontwerp. Dit zorgt voor een visuele ervaring op basis van de voorgaande functionele analyse.  Het grafische ontwerp wordt samen met u bepaald.

Wij maken geen standaard websites waarvan u er 12 in een dozijn kan vinden.  Wij maken een ontwerp dat past bij uw bedrijf.  Het design moet u en uw bezoekers een goed gevoel geven terwijl het hen ook moet blijven helpen om te vinden wat ze zoeken op uw website.

Ontwikkeling

Vervolgens gaan onze webontwikkelaars uw website bouwen met het CMS systeem Umbraco. Zo steunt u niet alleen op de best beschikbare technologie, maar kan u daarna ook gemakkelijk zelf inhoudelijke wijzigingen aanbrengen in uw website.

Het Umbraco CMS zorgt ervoor dat we volledige vrijheid hebben en ook in de toekomst snel uitbreidingen voor u kunnen bouwen aan uw website.  Uw website moet namelijk met uw bedrijf mee kunnen groeien, het heeft geen zin nu te investeren in een website als deze volgend jaar al niet meer mee kan.

Past u bij ons?

Zoekt u een goedkope website en wil u er snel vanaf zijn?  Bent u er van overtuigd dat het hebben van een website genoeg is om online zaken te doen en dat u vanaf dan er niet meer  aan hoeft te werken en dat het allemaal vanzelf gaat?  Zoek dan verder, want bij ons gaat u dat niet vinden.

 

Buurman, wat zegt u nu?

Een website is net als een tweede winkel.  Het is niet een advertentie die u ergens plaatst en die vanzelf gezien wordt. Een goeie website 'gooit' u niet zomaar online. Een succesvolle website die opbrengt daar steekt tijd in.  Wij kunnen u daarbij helpen, maar uw inbreng is van cruciaal belang.

Onze klanten zijn spelers die beseffen dat hun online marketing pas begint bij het online gaan van hun website, en niet eindigt.  Zij besteden zorg aan de inhoud en staan in nauw contact met ons om het maximum te halen uit hun website.  Hoort u daarbij? Dan mag u blijven ;-)

 

 

 

 

 

 

Onze missie

Het is onze missie om bedrijven te helpen beter online zaken te doen en hun processen te optimaliseren zodat ze online succesvol kunnen zijn.

Onze visie

Door het inzetten van onze expertise en het toepassen van moderne technieken helpen we bedrijven hun markt te domineren.

Kosten website laten bouwen

De kosten voor het maken van een website kunnen sterk verschillen en is ondermeer afhankelijk van de grootte van het project. Voor een prijsindicatie kunt u altijd vrijblijvend een offerte aanvragen

Maak vandaag nog een afspraak

Webdesign diensten

  • Maken van een website
  • Bouwen van een responsive website
  • Uitgebreide bedrijfsanalyse
  • Webdesign advies
  • Functioneel ontwerp en wireframe
  • Grafisch ontwerp
  • CMS & Online marketing opleiding